Nederlands

andro-switch contraception naturelle homme

Mannelijke thermische anticonceptie door testiculaire opwaartse druk

 

De spermaproductie is gevoelig voor warmte. Naarmate de temperatuur stijgt, neemt de productie van sperma af of stopt deze, wat resulteert in steriliteit. Deze warmtegevoeligheid van sperma wordt gebruikt als anticonceptiemethode. Een methode is veilig, effectief, goedkoop en gemakkelijk omkeerbaar.

 

Wat doet warmte met de zaadcellen?

 

Warmte kan een enorme invloed hebben op de mannelijke vruchtbaarheid, die al sinds mensenheugenis bekend is in de menselijke beschaving. Dergelijke verwijzingen zijn we tegengekomen in Hippocrates' teksten die kunnen worden gedateerd tot de 5e eeuw v. Chr. Deze methoden zijn geformuleerd op het simpele feit dat de normale temperatuur in de testikels 1 tot 2 graden lager moet zijn dan de gebruikelijke lichaamstemperatuur. Dit is te wijten aan het feit dat het hele spermatogenese proces hier plaatsvindt.

 

Dit werd later verklaard door de analyse dat aangezien de testikels in het scrotum zijn ingesloten, het de testikels buiten het lichaam houdt. In dit gebied vindt warmte-uitwisseling plaats tussen inkomende en uitgaande bloedvaten en dit proces is vergelijkbaar met de werking van koelspiralen.

 

Dit leidde tot de ontwikkeling van HSF of thermische schokfactor waarbij het sperma sterft wanneer de temperatuur stijgt tot 99° Fahrenheit of 37° Celsius. Het is belangrijk op te merken dat conventioneel ondergoed de temperatuur niet op dit niveau verhoogt en dus geen invloed heeft op de vruchtbaarheid.

 

Kunstmatige cryptorchideeën of testiculaire opwaartse druk

 

Deze methode werkt op het gebruik van de Andro-switch ring of ondergoed voor de testikellift. De resulterende warmte beïnvloedt de spermatogenese en veroorzaakt anticonceptie. Dit kan worden bereikt als de temperatuur van de testikels wordt verhoogd tot de normale lichaamstemperatuur. Dit kan leiden tot gedeeltelijke onvruchtbaarheid en er is ook vastgesteld dat mannen met intrekbare testikels vaak vruchtbaarheidsproblemen hebben.

 

Waarom Andro-switch kopen?

 

Gepatenteerd & ambachtelijk gemaakt in Frankrijk

Andro- switch is een van de innovaties van de 21e eeuw, het resultaat van transdisciplinair onderzoek naar testiculaire stuwkracht, van biomimicry naar bio-ethiek.

 

Comfortabel en praktisch

100% gekatalyseerd platina siliconen, gecertificeerd biocompatibel, het zorgt voor een ergonomische en pijnloze testiculaire stuwkracht.

 

Ecologisch en economisch

Andro-switch heeft de neiging om een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk en ecologische impact te hebben.

 

Meer dan een product, een verbintenis

Langzame anticonceptie betekent dat je een eco-verantwoordelijke gebruiker van natuurlijke anticonceptie wordt, ook wel bekend als mannelijke of testiculaire anticonceptie.

 

Als je het niet erg vindt om de mening van een zogenaamde man, dan vind je op deze pagina een video die laat zien hoe het wordt gebruikt.

 

Eerlijke anticonceptie is een gekozen voorbehoedsmiddel.

Abstract pages available for free download here.

 

Getuigenissen :

 

Openbaring en geschenk voor hem als voor mij!

Philippe: Een gewoonweg verbazingwekkende methode.

Louis: Gewoon briljant de ring en deze anticonceptie!

Jeanne: Ik denk dat ik verliefd werd op mijn vriendje omdat hij een voorbehoedsmiddel was met de ring.

Mijn vrouw gaf me Andro-Switch voor mijn verjaardag. Grote ontdekking!

Ik beveel je ten zeerste aan;) Deze ring is een revolutie. Het is discreet en efficiënt.

 

Kerncijfers :

 

30 jaar van klinische proeven en gebruikersmonitoring

Bijna 2000 mensen hebben deze methode al gebruikt.

100% natuurlijk en omkeerbaar

Meer dan 99% efficiëntie

0 bijwerking en hormoon

3 maanden oefenen om een voorbehoedsmiddel te zijn

4 jaar onafgebroken klinische studies

15 uur/24 uur testiculaire stuwkracht 7 dagen per week

1 miljoen/ml sperma, de drempel waaronder een jongen een anticonceptiemiddel is.

1 betrouwbaar controle-instrument, het regelmatig uitgevoerde spermogram van de spermograaf

 

Het gedetailleerde medische protocol van wat men noemt mannelijke testiculaire thermische anticonceptie door middel van testiculaire stuwkracht in 4 belangrijke stappen:

 

Eerste stap

 

Maak een afspraak met uw arts voor de eerste pre-contraceptieve raadpleging en laat een spermogram voorschrijven voordat u het medisch protocol voor thermische mannelijke anticonceptie volgt. Deze methode is alleen van toepassing op personen van wie het aantal spermatozoïden voldoet aan de WHO-normen van 2010 en die alleen in aanmerking komen voor de zaadtellingen die niet onder de onderstaande contra-indicaties vallen. (Maak van de gelegenheid gebruik om een preventieve gezondheidscontrole te laten uitvoeren.)

 

Contra-indicaties: Elke afwijking van de lies van de schaamstreek, penis, lies en testikels; liesbreuk; liesbreuk; kanker van de testikels; verminderde kracht van de handen; obesitas; plaatselijke huidinfecties van de penis, scrotum, lies en schaamstreek; contactdermatitis van de penis, scrotum, lies en schaamstreek; zwelling van de penis. Ten slotte moet het spermogram als normaal worden beschouwd: spermaconcentratie boven 15 miljoen/ml, progressieve mobiliteit boven 32%, normale vormen afhankelijk van de gebruikte techniek.

 

Leer hoe u de hulpmiddelen moet toepassen en verwijderen: leer samen met uw arts meer over de procedures voor het tillen van de testikels en de criteria voor de correcte naleving van het protocol.

 

Als je het niet erg vindt om de mening van een zogenaamde man, dan vind je op deze pagina een video die laat zien hoe het wordt gebruikt.

 

Tweede stap

Als alles goed gaat en als alles goed gaat en in overleg met uw arts, begin dan met het havenprotocol 15u/24 7d/7 te volgen. Totdat je spermaconcentratie minder dan 1 miljoen/ml bedraagt, ben je geen voorbehoedsmiddel. Vergeet niet dat de productie van sperma continu is, maar dat het 3 maanden duurt voordat het sperma volgroeid is. Dit wordt de spermatogenese cyclus genoemd.

 

U wordt als voorbehoedsmiddel beschouwd als de spermaconcentratie minder dan 1 miljoen/ml bedraagt op twee spermogrammen die drie weken na elkaar zijn gemaakt. Dit gebeurt meestal in één spermatogenese cyclus of drie maanden.

 

Bijwerking geïdentificeerd en omkeerbaar bij 2 tot 3 cycli van spermatogenese: Vermindering van het volume van de testikels met 10 tot 15%, of 2 tot 3 gram per testikel.

 

Bijwerkingen geïdentificeerd en omkeerbaar bij 2 tot 3 cycli van spermatogenese: Omkeerbare wijziging van de integriteit van het chromatine en omkeerbare wijziging van het aantal chromosomen.

 

Om zwangerschap te vermijden tijdens deze periode waarin u nog vruchtbaar bent, en als voorzorgsmaatregel tegen bijwerkingen, gebruikt u een tweede anticonceptiemiddel en neemt u alleen een pauze in overleg met uw arts.

 

Derde stap

 

Eenmaal anticonceptiemiddel, is het raadzaam om tot de zesde maand een maandelijkse spermogram te doen, daarna om de twee maanden, als de therapietrouw goed is.

 

Als uw concentratie hoger is dan 1 miljoen/ml, verdubbel dan onmiddellijk uw anticonceptie met een andere methode en herhaal de test een maand later. Het is zeer belangrijk om de testikels boven de ring bij de wortel van de penis te houden om de methode effectief te laten zijn.

 

De maximale duur is vier jaar sinds de omkeerbaarheid, in termen van spermaparameters en vruchtbaarheid, voor een dergelijke duur werd waargenomen. Raadpleeg uw arts voor meer informatie. Ongeacht de anticonceptiemethoden is het belangrijk deze regelmatig te vervangen. Dit is een voorzorgsmaatregel voor de veiligheid. In overleg met uw arts is er niets dat u ervan weerhoudt om terug te keren naar de normale spermatogenese en de methode na een periode van onderbreking te hervatten.

 

Stap vier

 

Als u deze methode wilt stoppen, vertel het dan aan uw arts, stop met het dragen van de thermische ring of een ander testikelhefmiddel en gebruik een andere anticonceptiemethode.

 

De terugkeer naar de standaard spermatogenese waarden duurt 2 tot 3 spermatogenese cycli (6 tot 9 maanden). Alle koppels die vervolgens een zwangerschap wilden, kregen deze en er werden geen afwijkingen gevonden. Er heeft zich geen spontane miskraam voorgedaan.

 

Vergeet niet dat tijdens deze periode de vruchtbaarheid van het sperma kan optreden voordat de spermaparameters weer normaal worden. Maar ook, gezien de omkeerbare negatieve effecten die het getransporteerde genetisch kapitaal veranderen en uit voorzorg, is het daarom noodzakelijk om in deze periode een andere anticonceptiemethode te gebruiken.

 

Voer een controlespermogram 2 tot 3 opeenvolgende cycli van spermatogenese uit nadat het apparaat is gestopt. In overleg met uw arts en afhankelijk van het resultaat van de spermogram kunt u in dat geval uw wens voor een kind uitvoeren, anders kunt u een andere anticonceptiemethode gebruiken.

 

In verandering, evolutie,

 

Klik en koop Andro-switch

 

See the See the items found Founded product No product was found icon-close
An error occurred, please try again later view products No product was found during the research News Promotion Sales Flash sale  € loading ending recherche
Loading...